BLOGas.lt
Sukurk savo BLOGą Kitas atsitiktinis BLOGas

Ar ragavote gyvo maisto?

Gyvas maistas - kas tai ir kuo valgoma?

Gyvas maistas, tai maistas, kurį gaminant vengiama termiško apdorojimo. Jei ir naudojama temperatūra - ji yra ne aukštesnė nei ~45 laipsnių Celsijaus. Taip gaminant maistą labiau išsaugomos jame esančios naudingos žmogaus organizmui medžiagos.

Kviečiame pasižiūrėti gyvo maisto virtuvės virėjo Lino Kesmino video demonstracijų eguru.lt svetainėje:

Kas yra gyvas maistas?

Kokie gyvo maisto paruošimo būdai?

Gyvas maistas: kaip pačiam daiginti sėklas ir pupeles patiekalams?

Gyvas maistas: sulčių kokteilis iš obuolių, salierų, žalumynų

Gyvas maistas: krekeriai

Gyvas maistas: kokteilis iš riešutų pieno

Gyvas maistas: desertas „Kokosinis ežiukas”

Gyvas maistas: ledai iš migdolų pieno

Patiko (0)

Rodyk draugams

Komentarai (1)

[...] Gyvo maisto receptų rasite ankstesniame Ekonaujienų straipsnyje “Ar ragavote gyvo maisto?“. [...]

Rašyti komentarą

Tavo komentaras